Известие

Collapse
No announcement yet.

помощ !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помощ !!!!

Еи тая гадост днес ми светна на таблото:
    Click image for larger version

Name:	222.jpg
Views:	1
Size:	93.2 Килобайта
ID:	2359274

Помагаите какво е как се оправя ....
    До колкото разбраь е филтар за някакви гадости ама дали е горивен или е катализатор нз. Предварително балгодаря

Доколкото разбирам - задръстил се е сажевият филтър, (филтъра за твърди частици).
    Ще трябва да ходиш в сервиз да го очистят.
    Тука - в една от темите пишеше колко струва.

Ето тука колегата Гарвански пише за това - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=29885&page=8
    Last edited by OgyG; d.m.y г., 20:29.
    Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Ама на мене друго ми пишеше и не щеше да варви...! Пишеше "have engine check" и дигаше максимум до 3 хил. оборота.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
      Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

буквален превод на надписа е - филтър за защита на околната среда.
        Предполагам, че това е филтъра за твърди частици.
        Въобще в мануала трябва да си пише в раздела за предупреждения.
        В всички случаи ще трябва да се ходи в сервиз.
        Last edited by OgyG; d.m.y г., 19:04.
        Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

ММда ама колата си варви нормално не пу6и. Само дето свети тая гадост на таблото

Comment

Ние в Екстриим сервиз ги премахваме,имаме опит с няколко такива вече,ако тва е е решението,заповядай
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от d1lgiq Покажи съобщение
              Еи тая гадост днес ми светна на таблото:
              [ATTACH]18217[/ATTACH]

Помагаите какво е как се оправя ....
              До колкото разбраь е филтар за някакви гадости ама дали е горивен или е катализатор нз. Предварително балгодаря
              Най вероятно ти трябва проста процедура на филтъра и си готов заповядай ще я оправя
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ами аз съм от варна маи ще ходя в шоурумския сервиз ама не занам колко пари ще ми вземат

Comment

Първоначално публикувано от d1lgiq Покажи съобщение
                  Ами аз съм от варна маи ще ходя в шоурумския сервиз ама не занам колко пари ще ми вземат
                  те там 159 още май не са виждали айде другите вече ги понаучиха разглобиха доста 156 147 146 и т.н ама би трябвало да се справят нали са фирмен сервиз.
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    те там 159 още май не са виждали айде другите вече ги понаучиха разглобиха доста 156 147 146 и т.н ама би трябвало да се справят нали са фирмен сервиз.
                    Извинявам се за отклонението.

Може ли да им се гласува доверие за смяна на гарнитура на главата на 2.0 ТС?
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщение
                      Извинявам се за отклонението.

Може ли да им се гласува доверие за смяна на гарнитура на главата на 2.0 ТС?
                      за това няма проблем ще я сменят имат и нужните пети за зацепване.но имай в предвид че там работят само с оригинални части и вземат повечко за труд.
                      ако искаш мога да пратя в наш сервиз ще ти излизе 2-пъти по евтино имат и пети.и са минали доста алфи от там.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        за това няма проблем ще я сменят имат и нужните пети за зацепване.но имай в предвид че там работят само с оригинални части и вземат повечко за труд.
                        ако искаш мога да пратя в наш сервиз ще ти излизе 2-пъти по евтино имат и пети.и са минали доста алфи от там.
                        Дай някакви координати. Може и на лично. Благодая предварително.
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Working...
                        X